Kurs & Konferanse

Det lille stedet for de store avgjørelsene og de gode opplevelsene.

Møterom oppe i gamle Eggedal skolestue.
Møterom oppe i gamle Eggedal skolestue.
Fasiliteter

Vi tilbyr konferansemuligheter i et inspirerende miljø. Vårt konferanserom er lyst og trivelig med plass til ca. 20 personer. Dere disponerer alle fasiliteter som videokanon, overhead, flipover, tv / video, trådløst internett, fax og kopimaskin.

Eggedal Borgerstue har to møterom og fire grupperom.

Vi har dessuten flere koselige stuer og oppholdsrom som disponeres fritt av våre gjester. Våre gjester setter gjerne pris på følelsen av at man har "hele huset for seg selv".

Overnatting

Fortid og nåtid går hånd i hånd i våre nyoppussede rom med historisk sus.
Fortid og nåtid går hånd i hånd i våre nyoppussede rom med historisk sus.
Eggedal Borgerstue har 16 soverom med ulik innredning og atmosfære. Disse har navn etter tidligere bruk. Hos oss kan dere for eksempel sove på "Legekontoret", "Venteværelset" eller "Forliksrådet".

Mat & Drikke

I spisestuen serveres måltider og kaffepauser etter behov. Våre kursgjester setter gjerne pris på tett oppfølging og fleksibilitet, samt hjemmelaget lokalmat fra vårt kjøkken. Måltidene er en stor del av totalopplevelsen. Meny settes i fellesskap med kursarrangør.

Interiørbutikk

I hotellet har vi også vår egen interiørbutikk - Bestemors Loft. Alle våre kursgjester får 15 % rabatt. 

Andre opplevelser

Dersom dere har behov for å koble litt av, eller ønsker å bruke oppholdet på hotellet til felles opplevelser av ulik karakter, så finnes det flere turmål og aktiviteter i nærheten av hotellet. Noen av mulighetene kan dere se her. Har dere ønske om tilrettelegging av aktiviteter og opplevelser, eller har andre spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

 

 

Avstander til Eggedal

Drammen: 90 km.
Larvik: 140 km.
Oslo: 120 km.
Kongsberg: 80 km.
Gol: 60 km.
Hønefoss: 75 km.

Facebook

Kontakt

Eggedal Borgerstue
3359 Eggedal
Tlf: 32 71 46 18
Mob. 92 63 94 63
Nettside
E-post
Facebook